#HealthySchools #FoodChallenge #Подвірненський ЗЗСО І-ІІІ ст. #Фуд_челендж #Кухня_країн_світу#Іспанія
Здобувачі освіти 2 класу Подвірненського ЗЗСО І-ІІІ ст. презентують неймовірно смачну іспанську кухню.
Традиційна іспанська кухня - це проста в приготуванні їжа. При цьому кулінарія в кожному регіоні Іспанії своя. Багато іспанських страв готуються сьогодні з використанням тих же методів приготування та інгредієнтів, що і двісті і триста років тому.
Неймовірний внесок в місцеву кухню внесли араби, які жили в Іспанії протягом 800 років. Інші страви виникли через європейський і навіть американський вплив і згодом були адаптовані відповідно до іспанських уподобань. Одне можна сказати напевно, їжа в Іспанії свіжа і дуже смачна.
Двома основними інгредієнтами всієї іспанської кухні є оливкова олія і часник. Незважаючи на відмінності різних регіонів країни ці два компоненти змогли подолати всі бар'єри і отримали повсюдне поширення. Серед інших типових інгредієнтів та продуктів: риба та морепродукти, сири, ковбаси, м'ясо трьох видів (яловичина, баранина і свинина), яйця, фрукти та овочі, а також бобові. У число популярних іспанських трав і спецій, крім часнику, входять цибуля, орегано, розмарин і чебрець.