#HealthySchools #FoodChallenge #Подвірненський ЗЗСО І-ІІІ ст. #Фуд_челендж #Кухня_країн_світу #Грузія

13.05.2021

У кожного народу свої традиції, які відбиваються і на місцевій кухні. Без перебільшення можна сказати, що національний характер якнайкраще відкривається в кулінарних вподобаннях народу.

Здобувачі освіти 3 класу Подвірненського ЗЗСО І-ІІІ ступенів пропонують страви грузинської кухні.

Грузинська кухня варта того, щоб приділити їй як мінімум один день зі своєї смачної історії...

Хінкалі - одна з найзнаменитіших страв грузинської кухні. Це пельмені з начинкою з м'ясного фаршу і бульйону. Від пельменів їх відрізняє більш тонке і м'яке тісто. Виделкою їх їсти не вийде, інакше ви просто проткнете їх і втратите весь бульйон, тому хінкалі їдять руками. Усі грузинські страви базуються на контрасті смаків: пряного і гострого. У якості продуктів для приготування страв використовуються власноруч вирощені овочі та фрукти, горіхи, трави і чай, а також домашнє м'ясо. В основі більшості страв грузинської кухні - м'ясо, велика кількість свіжих овочів і фруктів, пряних трав, меду, горіхів, різні види сиру. Назви страв настільки ж смачні, як і вони самі: харчо, сациві, лобіо, хачапурі, пахлава, чурчхела.

Фото

Створено за допомогою Webnode
Створіть власний вебсайт безкоштовно! Цей сайт створено з допомогою Webnode. Створіть свій власний сайт безкоштовно вже сьогодні! Розпочати