#HealthySchools #FoodChallenge #Подвірненський ЗЗСО І-ІІІ ст. #Фуд_челендж #Кухня_країн_світу#Білорусія

14.05.2021

Національна кухня Білорусі складалася протягом довго часу. Вона увібрала в себе різні «складові» кухонь народів, що населяли країну здавна, і країн, які оточували Білорусь. Це і російська, і українська, і прибалтійська, і єврейська кухня. Але все ж, сформована національна кулінарія білоруського народу відрізняється від своїх побратимів способами приготування страв, методами попередньої і основної обробки, ключовими видами якої є запікання, довге гасіння, томління. Особливістю страв білоруської кухні є те, що продукти використовуються, в основному, «соло»: тільки з картоплі, капусти або моркви, з одного виду крупи, з одного виду фруктів або ягід з невеликими додаваннями інших інгредієнтів, що змінюють смак основного складового інгредієнту.

Фото

Відео 1                 Відео 2              Відео 3

Створено за допомогою Webnode
Створіть власний вебсайт безкоштовно! Цей сайт створено з допомогою Webnode. Створіть свій власний сайт безкоштовно вже сьогодні! Розпочати