#HealthySchools #ФудЧелендж #Тиждень3 #Творчий_проект_страви_рідного_краю #Національні_кухні #Подвірненський ЗЗСО І-ІІІ ст.

17.05.2021

   Вареники - одна з найдревніших страв української кухні. Цю страву знає кожен і малий, і старий. Не дарма кажуть: «Не кожний їх варить, але кожний хвалить!» Вареники готують з картоплею, капустою, м'ясом, сиром, і безперечно, з вишнями.

    Тісто для вареників готують зазвичай з пшеничного борошна, води, солі та яєць (останній інгредієнт не обов'язковий). Тісто, приготовлене без яєць, буде м'якшим. Воду слід брати холодну, а не теплу, оскільки холодна вода довше тримає вологу, тісто довго не висихає і при виготовленні вареників добре злипається.

    На 3 склянки пшеничного борошна - ¾ склянки молока або води, 1 яйце, ½ чайної ложки солі.

    Ну, а вчити їсти вареники, сподіваємось, не припаде нікому, адже ми ще не зустрічали людини, яка б ними нехтувала.


Відео 1          Відео 2         Відео 3         Відео 4          Відео 5       

Відео 6          Відео 7         Відео 8         Відео 9

Створено за допомогою Webnode
Створіть власний вебсайт безкоштовно! Цей сайт створено з допомогою Webnode. Створіть свій власний сайт безкоштовно вже сьогодні! Розпочати